hirdetés
youtube
5 ruhadarab, ami nem való egy harmincas nő gardróbjába
Szerző: Sebó Krisztián - 2016.01.22. 07:00

Ahogy idősebbek leszünk és többet tapasztalunk, stílusunk is változik. Kifinomultabb és letisztultabb holmikat kezdünk viselni, olyanokat, melyek jobban passzolnak egy felnőtt nőhöz. Összegyűjtöttünk néhány darabot, melyeknek semmi keresnivalója egy harmincas nő ruhatárában, így ha elmúltál már 30, de esetleg őrzöl még pár ilyet, nyugodt szívvel válj meg tőlük.

5 ruhadarab, ami nem való egy harmincas nő gardróbjába
Ezek lehetnek az életkorhoz nem illő, a divatból már kifutott, vagy szimplán túl kihívó holmik. A férfiak oldaláról már megvizsgáltuk ezt a kérdést, sőt, mutattunk olyan cikis holmikat, melyek egyetlen hölgy szekrényében sem kívánatosak, így ha tanulmányozod ezeket a cikkeket, máris jó eséllyel kerülheted el a divatbakikat.

Nem árt az új szezon trendjei közt szétnézned, hogy mire beköszönt a tavasz, már magabiztosan mozogj az aktuális irányzatok között. A szezonváltás a legjobb időszak arra, hogy leltározz egyet, és megszabadulj a nem kívánatos cuccoktól. Az üzletekbe már megérkeztek a tavaszi kollekciók előfutárai, így bátran felfrissítheted megjelenésed és helyettesítheted a kidobott darabokat.
1. FORRÓ NADRÁG VAGY MINISZOKNYA
A lényeg itt a ruhadarab hosszán van. Huszonévesen egy ilyen cucc tökéletesen áll az ember lányán, azonban ha nem akarsz röhejesen festeni, a harmadik X után felejtsd el ezt a darabot. Tudom, nyáron praktikus és kényelmes viselet, azonban simán kiválthatod olyan darabokkal, melyek jobban takarnak, és olyan könnyed anyagból készülnek, mint például a lenvászon.

via GIPHY

2. MAGASÍTOTT TALPÚ SPORTCIPŐ
Évekig óriási sikernek örvendett, azonban csillaga leáldozóban van. Szinte minden sportmárka kínálatában megtalálható volt, sőt, a nagyobb cipő áruházak is piacra dobtak ilyen fazonokat. Főleg laza összeállításban mutat jól, így egy kifinomult nő szekrényében nem nagyon van létjogosultsága. A mostani trendek más irányba mutatnak, így nyugodt szívvel megválhatsz a hasonló lábbeliktől, és szemezgethetsz valami modernebb verzióval.

via GIPHY

3. TÚLMÉRETEZETT NAPSZEMÜVEG
A halálom, több dolog is szól ellene. Egyrészt, körülbelül százból egy embernek áll jól, így szinte viselhetetlen, másrészt unalmas és olcsó hatást kelt. Egy efféle napszemüveg eltakarja a fél arcod, így nagyon könnyen megtörténhet, hogy az visel téged, te pedig szépen eltörpülsz mögötte. Ha divatérzékeny, dolgozó nő vagy, hajítsd ki a hasonló szemüvegeket!

via GIPHY

4. AZ ÍZLÉSTELEN CSŐTOP
Hol is kezdjem. A fiatal lányokon még elmegy, bár megmondom őszintén, egyszerűen betiltanám ezt a ruhadarabot. Egy normális melltartót nem tudsz kényelmesen viselni alatta, sőt, szinte semmit sem. Rugalmas anyaga miatt könnyen kinyúlik és egy idő után csúszkálni kezd, így semmilyen szempontból nem jó választás. Tégy egy szívességet magadnak és az emberiségnek, válj meg tőle. Köszönöm!

via GIPHY

5. AZ ÖRÖK KÉRDÉS, A LEGGINGS
Olyan darabokat már bemutattunk, melyet máglyán kéne elégetni, és a leggings is köztük volt. Tény, ez az elasztikus darab folyamatosan felkavarja az állóvizet, hiszen még mindig nem tanultuk meg normálisan viselni (lehet egyáltalán?). Cseréld le rögtön és válassz helyette inkább egy testhezálló nadrágot, mely kényelmes és nőies megjelenést kölcsönöz. Ezzel könnyen feldobhatod irodai outfited, és akár a hét minden napján megállja a helyét.

via GIPHY

 
INSTAGRAM